Хороскоп за деня – 11 март 2024, понеделник  Овен В този

...
Хороскоп за деня – 11 март 2024, понеделник  Овен
В този
Коментари Харесай

Овенът и Водолеят да си пазят парите, а Девата да внимава с храната, защото е възможно натравяне!

Хороскоп за деня – 11 март 2024, понеделник 

Овен
В този ден бъдете доста деликатни с финансовите каузи! Склонни сте да прахосвате пари напразно за ненужни покупки. По-добре избягвайте срещите с лихвари, застрахователни сътрудници и банкери! Има огромна възможност от заблуди или обир. В любовта най-малко ще ви върви.

Телец
Добре е да се помолите, защото в този ден желанията ви ще бъдат чути и в случай че в тях не става въпрос за пари или за нещо, с което може да навредите на някого, е огромна възможност да бъдат изпълнени. Не бива да се хвалите или да преувеличавате, тъй като след това ще се срамувате.

Близнаци
Внимавайте какво обещавате! Не предприемайте задължения под въздействие на положителното си въодушевление! Бъдете реалисти! Ако някой е в неволя, не се колебайте дали да му помогнете! Не пестете време и пари за хората, които обичате! Сега е време да ги радвате и да се радвате!

Рак
Има заплаха да изразходите силата си на вятъра. Няма да постигнете нищо, в случай че упорствате. Оставете хората край вас да ви оказват помощ! Добре ще ви се отрази разходка измежду природата с обичания (любимата) или един масаж. Избягвайте задимените пространства!

Лъв
Възможни са повишени упования, които да донесат и разочарования. Добре си планувайте нещата и ги вършете малко по малко! Ако не изпадате в непотребни прочувствени драми, ще свършите доста работа. Не давайте и не вземайте пари назаем! 

Дева
Това е ден, в който може да научите нещо ново, да обогатите душата си с нови усещания, а мозъка – с потребни познания. Използвайте деня за четене на книги, за срещи с мъдри хора, които може да ви предадат своя опит! Внимавайте с храната, вероятни са натравяния!

Везни
Не си губете времето в непотребни пояснения! Разсеяни сте извънредно и по тази причина по-добре не се захващайте с неща, които изискват централизация и повече усилия! На някои от дамите в този ден се ускорява способността четат мисли и даже да предсказват събития. 

Скорпион 
За вас денят може да е сполучлив във връзка с обучение и неща, с които обичате да се занимавате. В този ден е по-добре да не се захващате с действия, които ви натоварват. Забавлявайте се с другари, само че не прекалявайте с алкохола!

Стрелец
Не съдете хората, с цел да не бъдете и вие съдени! Не говорете неприятни неща за никого, за какво в този момент магическата мощ на думите е в своя пик, а в случай че пожелаеш на някого зло, то се връща при вас самите! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са стомахът и дебелото черво.

Козирог
Не си коства да предприемате и да стартирате нищо. Старанията ви ще са напразни. Ако се заемете с нещо значимо, това може да ви донесе единствено загуби и щета. Не натоварвайте стомаха си! Изключете от менюто си месото и гъбите! Не се предлага физическото натоварване.

Водолей
Денят е удобен за пътешестване, за срещи на четири очи, само че не се предлагат покупко-продажби и рисковани инициативи. Можете да употребявате това време за обучение. Внимавайте с парите, апетитът ви към придобивки и харчене е нараснал!

Риби
Намалете темпото и се съобразете с настроението на близките! Може да чувствате известна насила в дейностите си, което да породи нервност. Не си го изкарвайте обаче на вашите близки! Каквито и проблеми да са се стоварили на раменете ви, може дружно да се справите.

за всички зодии
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР